Dr.Bos Fotografie | Wie ben ik? - Colin Bos

Hallo, wat leuk dat je mijn site gevonden hebt! 

Ik ben Colin Bos, bouwjaar 1984 en sinds begin 2017 in de ban van fotografie. Bijna alle vrije uurtjes die ik kan vinden steek ik in mijn passie. Er is voor mij geen fijner gevoel dan het oppakken van een camera in de wetenschap dat je iets gaat creƫren dat uniek is. En met uniek bedoel ik dat er geen enkel beeld ooit precies hetzelfde zal zijn als de jouwe, niet dat iedere foto de moeite waard is ;)

Aan het begin van 2018 schreef ik: "Er zijn zoveel subcategorieƫn binnen de fotografie, dat het me nog niet gelukt is om een favoriet te kiezen. Op dit moment is het mijn doel om zoveel mogelijk plaatjes te schieten."

Inmiddels is de situatie (begin 2019) iets veranderd. Ik ben erachter gekomen dat het vastleggen van gebeurtenissen (in het bijzonder de mensen en emoties die onderdeel zijn van die gebeurtenissen) mij het meeste plezier geeft. En dan schiet ik mijn plaatjes het liefst wanneer ik me op de achtergrond begeef, zodat de resultaten zo authentiek mogelijk zijn. Soms ontkom je niet aan poseren, maar mijn doel is altijd om spontane en 'echte' foto's te maken.

Dus het maakt niet uit of je eindelijk gaat trouwen, je op driekwart van je zwangerschap bent, je nog steeds die ene familiefoto mist, je net je ware liefde hebt gevonden, of een band hebt waarmee je voor het eerst gaat optreden: ik ben je man om het vast te leggen!

Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Groetjes Colin

COLIN + JENNIE

Foto gemaakt door Louise Boonstoppel

Powered by SmugMug Log In