Investering

Bruiloften

Vanaf 2020 ben ik officieel te boeken voor bruiloften!

Graag kom ik bij jullie langs om kennis te maken, zodat jullie je ideeën kunnen voorleggen en ik kan vertellen wat ik voor jullie kan betekenen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Voor 6 uur fotografie op jullie dag bedraagt de investering €800,-. Jullie ontvangen dan minimaal 250 zorgvuldig bewerkte foto's die zowel in een online galerij als op een USB-stick geleverd worden.

Willen jullie dat ik langer aanwezig ben dan kost dit €100,- voor elk extra uur.

Wel of geen trouwalbum? Met liefde ontwerp ik ook het trouwalbum, maar mochten jullie dit liever zelf doen, dan is dit helemaal prima. Kosten hiervan zijn afhankelijk van het type album en de hoeveelheid spreads, maar denk aan een prijs tussen de €300,- en €500,-.


Fotoshoots

Ga je niet trouwen, maar ben je op zoek naar een fotograaf voor een portretshoot, een familieshoot, een loveshoot, een zwangerschapsshoot of een shoot voor je bedrijf? Ook hier help ik je graag mee :) Tarieven hiervoor zijn €150,- voor 1 tot 1,5 uur fotografie (inclusief aflevering van minimaal 20 bewerkte foto's).

Tevens zijn mijn landschapsfoto's die te vinden zijn op de site te koop. Deze worden aangeleverd in volle resolutie en zonder logo. Informeer naar de prijzen.

Hopelijk tot snel! Groetjes van Colin.

COLIN + JENNIE

Foto gemaakt door Louise Boonstoppel


Powered by SmugMug Owner Log In